Никола Горялов-

Димитър Льолев+

Борислав Петров+

Лилия Илиева+

Александър Логозаров+

               

Биография на Александър Логозаров

Александър Логозаров е български китарист и композитор, който в момента живее в София. През тийнейджърската си възраст преминава през сериозен музикален лабиринт, който в крайна сметка го отвежда пред табела с надпис „Джаз“.

Неговото желание да расте и да се развива в тази посока го отвежда в Холандия, където през 2013 г. той получава бакалавърска степен в консерваторията „Принц Клаус“, Гронинген. По време на следването си, Александър стартира някои от неговите проекти, в които е съосновател –„Space Cadillac“ (авангардно китарно трио), „Songs of Aeon“ (български фолклор/джаз стил) и „Alex Logozarov Trio“.

В желанието си да бъде максимално гъвкав и да трупа музикални преживявания, Александър се възползва от много покани за участие в чужди групи и проекти. С някои от тях прави турнета в северна Европа, където свири на сцените на „ELBJazz Festival“ (Германия), „Aarhus Jazz Festival“ (Дания), „Swingin’ Groningen Festival“ и „Grand Theater Groningen“ (Холандия).
Сред по-открояващите се изяви на Александър са концертите му на живо с Ранди Брекър (САЩ), Алекс Сипиагин (САЩ), Дейвид Бъркман (САЩ), Майкъл Муур (САЩ), Мигел Мартинез (Холандия), Бен фан Хелдер (Холандия) и Кенди Дъфлър (Холандия).

След завръщането си в България, Логозаров усилено продължава концертната си дейност, като започва да свири с едни от най-популярните имена в българксия джаз – Антони Дончев, Димитър Льолев, Борислав Петров, Борис Таслев и др.