Никола Горялов-

Димитър Льолев+

Борислав Петров+

Лилия Илиева+

Александър Логозаров+

               

Биография

Лилия Илиева е джаз певица, композитор и преподавател, родена в България.
Тя е само на 3 години, когато излиза на сцена за първи път и оттогава музиката се превръща в нейно поприще. Детството й е изпълнено с музика и концерти, като част от детска вокална група.

С течение на времето, Лили разбира, че иска да превърне хобито си в професия. Нейната страст към джаз музиката се появява през 2005 г., а през 2008 г. тя печели 2-ро място на "Европейски конкурс за джаз вокалисти" и "Специална Награда на Вики Алмазиду”.

През 2009 г. тя решава да се премести в Холандия, за да се гмурне по-надълбоко в джаз музиката. Приета в консерваторията "Принц Клаус" в Грьонинген, младата певица има невероятната възможност да трупа опит, благодарение на известни джаз музиканти като: ДжейДи Уолтър(САЩ); Дина ДeРоуз(САЩ); Франсийн ван Туйнен (Холандия).

Вокалната педагогика и композицията, се превръщат в нейна страст. Лили сформира собствен квартет, с който изпълнява свои композиции и аранжименти на джаз стандарти. Нейните корени я отвеждат в нова посока с фолк/джаз проекта "Songs Of Aeon", където тя е съосновател.
Певицата концертира с проектите си, като не отказва и покана за присъединяване в два биг бенда, с които реализира концерти и в Германия.

През септември 2012, Лилия Илиева се мести в Барселона, Испания, където реализира поредица от концерти. Лили събира малка група от певци и я нарича "Acapella". Певицата композира джаз ориентирани пиеси за хор. След дипломирането си в Холандия през 2013г., тя работи над новите си проекти, които включват български и чуждестранни изпълнители.